Om oss

Västkust Filter AB är proffs på rent vatten

Under 1980-talet fanns ett företag i Torslanda som började sälja vattenfilter. Tio år senare lämnade de i sin tur över verksamheten till ett annat företag och år 2012 var det Joakim Solvall Helenius tur att ta över försäljningen av filter. Det var även då Västkust Filter AB såg dagens ljus och vi finns till för att kunna förse alla människor med rent vatten, något vi anser vara en rättighet för alla som har enskild vattenförsörjning.

Vattenanalys

Vi erbjuder de bästa vattenfiltren i hela Sverige

Att få ett kvalitativt vattenfilter är av största vikt för att det skall fungera under en lång tid framöver. Vi på Västkust Filter AB är därför glada att tillverkaren har över 20 års erfarenhet i branschen, och med den kommer en kunskap som är ovärderlig när produkterna skall anpassas efter de behov som finns. Många av våra kunder har kunnat ha samma filter i 20 år, vilket är ett gott betyg för kvaliteten.

Hos oss finns många kompetenser

Eftersom vi tidigare varit verksamma inom både VVS och bygg har vi en bred kunskap inom vår personalstyrka. Det gör att vi kan se till att rätt person är på rätt plats oavsett om det handlar om en installation, service eller val av filter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda välfungerande filter till ett förmånligt pris och en service i världsklass.